ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН»

ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН»

 

15 березня 2023 року кафедрою ветеринарної медицини та фармації сумісно з навчальним проектом з післядипломноВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН»го навчання лікарів ветеринарної медицини було проведено вебінар на теми «Хвороби дрібних домашніх тварин: проблеми і перспективи», «Ветеринарні антибактеріальні препарати та їх застосування в Україні», «Трихомоніаз котів». Також у рамках вебінару було обговорення важливих питань щодо перспектив навчання здобувачів вищої освіти та лікарів за напрямом «Хвороби дрібних домашніх тварин» в Україні, а також анкетування представників роботодавців – директорів та головних лікарів ветеринарних клінік України, представників науково-педагогічної спільноти, а також здобувачів спеціальності «Ветеринарна медицина». З вітальним словом виступила Євгенія Ващик – доктор ветеринарних наук, завідувачка кафедри ветеринарної медицини та фармації, яка привітала учасників вебінару та побажала їм успіхів у навчанні та практичній діяльності. В обговоренні питань вебінару брали участь доповідачі – професор Дмитро Морозенко, керівник проекту «Vet-EVENT» Альона Ковалішина, також практикуючі лікарі ветеринарної медицини. Були підняті питання якості сучасної ветеринарної освіти в Україні, застосування антибіотиків та причин розвитку антибіотикорезистентності, особливості контролю ефективності лікування трихомоніазу в котів та інші.

Дякуюємо всім колегам, які знайшли час взяти участь в нашому вебінарі! Чекаємо на наступну зустріч!ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН» ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН»

ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН» ВЕБІНАР З ПИТАНЬ ОБГОВОРЕННЯ ОП «ХВОРОБИ ДРІБНИХ ДОМАШНІХ ТВАРИН»

Print Friendly, PDF & Email